Diensten


Wij helpen je graag met jouw online zichtbaarheid en vraagstukken. Bij Studio Slof hebben we alles wat hiervoor nodig is onder één dak, wel zo makkelijk. Hieronder een lijst van onze diensten en werkzaamheden.

contact ons

Digitaal ontwerp


De eerste stap naar een succesvolle website is een strak webdesign. Op basis van jouw wensen en onze expertise wordt er een design gemaakt dat bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. Een website die meteen de aandacht grijpt én vast houdt door een overzichtelijk, functioneel en professioneel design.

meer over digitaal ontwerp

Web development


Zodra het definitieve design staat, kan de website gebouwd worden. Hierbij zorgen we voor een functionele én vindbare website. We implementeren de ontwerpaspecten en optimaliseren alle onderdelen voor de perfecte gebruikerservaring op elk apparaat. Daarnaast zorgen we met SEO- en metateksten dat de website goed vindbaar is in zoekmachines.

meer over web development

Onderhoud website


Om ervoor te zorgen dat de website up-to-date blijft is regelmatig onderhoud aanbevolen. Hieronder vallen software-updates, back-ups en optimalisaties op basis van resultaten. Op deze manier minimaliseer je de kans op online bedreigingen en ben je op alles voorbereid.

meer over onderhoud website

Social Media


Een bedrijfspagina op social media is in het huidige tijdperk bijna onmisbaar. Met een gedegen vooronderzoek naar jouw doelgroep wordt er gekeken welk platform en wat voor content het beste aansluit bij jouw bedrijf. Hiermee genereer je meer bereik, naamsbekendheid en engagement bij de consument. Krijg je toch niet de resultaten die je beoogd had? Wij bieden ook de mogelijkheid om te adverteren op sociale media voor verscheidene doeleinden.

meer over social media

Google Ads


Ontdek de eindeloze mogelijkheden en toepassingen van online adverteren. Afhankelijk van jouw doelstelling en budget maken wij een gepersonaliseerd plan van aanpak. Door tussentijdse resultatenanalyse krijgen we inzicht in de effectiviteit van de advertentie. Op basis van deze statistieken optimaliseren we de advertenties waar nodig. Zo weet je zeker dat jouw advertentiebudget zo effectief mogelijk ingezet wordt.

meer over adverteren

Strippenkaart


Met een strippenkaart koop je het onderhoud van jouw website vooraf in. Ook al loopt de hosting van jouw website niet bij Studio Slof, kun je toch gebruik maken van de strippenkaart. Het oplossen van foutmeldingen, toevoegen van pagina’s of zoekmachineresultaten optimaliseren. Met de strippenkaart ben je verzekerd van kwalitatief onderhoud tegen een gereduceerd tarief.

Ontwerpen


User experience design

User interface design

Visual design

Branding

Prototype

meer over ontwerpen

Bouwen


Custom development

Wordpress

E-mail marketing

Social media campagne

meer over bouwen

Onderhouden


Strippenkaart

SSL certificaat

Hosting

AImeer over onderhouden

Adverteren


Social media advertenties

Google Ads

Google Shopping

Remarketing

Maandelijkse rapportage

meer over Google Ads