Diensten

Een Google Ads campagne die werkt voor jou

Studio Slof - Diensten - Google Ads
Tools we use

Studio Slof - Diensten - Google Ads
Studio Slof - Diensten - Google Ads - Analytics
Studio Slof - Diensten - Google Ads - Analytics
Studio Slof - Diensten - Google Ads - Analytics
Staat je website en ben je toe aan meer bezoekers, leads en omzet? Dan helpen we je graag met een succesvolle Google Ads campagne.

Een Google Ads campagne die iets oplevert


Je wil dat je Google Ads campagne een succes wordt. Logisch! Daarom doorlopen we altijd de onderstaande stappen.

1. Zoekwoordonderzoek

2. Landingspagina’s inrichten

3. Het instellen van de campagne

4. Conversiedoelen en maandelijkse rapportage

5. Rendement verhogende aanpassingen


contact ons

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden-
onderzoek


Het is echt essentieel om te beginnen met een zoekwoordenonderzoek. En dat is precies wat we doen. Adverteren in Google levert namelijk pas echt iets op als je weet op welke zoekwoorden je zichtbaar moet zijn. Wij zorgen voor een gedegen basis. We bepalen samen welke zoekwoorden het meest geschikt zijn voor jouw doelgroep. En natuurlijk kijken we ook wat de concurrentie doet. Vervolgens schatten we in welk budget nodig is om jouw bedrijf goed vindbaar te maken in de zoekresultaten.

regel het nu

Projecten


Strategische campagnes


Het is hard werken om het verschil te maken binnen de advertentieruimten in Google. Er zijn zoveel kapers op de kust. Wij helpen je. We kiezen voor een strategie die je op de juiste plaats zet en houden je budget daarbij nauwlettend in het oog. Staat je campagne? Dan gaan we focussen op rendement.

Inzichtelijk resultaat


Iedere maand ontvang je een overzichtelijke rapportage op basis van Google Data Studio’s. In deze rapportage staan de belangrijkste resultaten van jouw Google Ads campagne. Zo heb je het aantal weergaven, klikken, kosten en leads in één helder overzicht bij elkaar.

Door alle data van de Google Ads campagnes en Google Analytics te combineren in één begrijpelijk overzicht, zie je direct het resultaat én kun je zelf bijsturen als dat nodig is. Heb je liever dat wij dit monitoren en optimaliseren? Dat kan natuurlijk ook.

succesvolle Google Ads campagne