Diensten

Website bouwen


Studio Slof - Diensten - Website bouwn

Tools we use

Studio Slof - Diensten - Website bouwen - Aptana
Studio Slof - Diensten - Website bouwen - Worpress
Studio Slof - Diensten - Website bouwen - HTML5
Studio Slof - Diensten - Website bouwen - CSS3
Studio Slof - Diensten - Website bouwen - PHP7

Een mooie, functionele én vindbare website


Voordat we je website bouwen, ontwerpen we een goed webdesign. En voor een goed webdesign is een goed gesprek onmisbaar. Vandaar dat ieder project begint met een gesprek: zo weten we precies wat jij wil. En welke problemen je misschien hebt. Om te zorgen dat onze neuzen echt dezelfde kant op staan, zetten we alles zwart op wit in een debriefing. Lekker duidelijk. Is het ontwerp definitief? Dan gaan we bouwen.


Een website bouwen met de perfecte gebruikerservaring


Op basis van het ontwerp bouwen we een prachtige, functionele website, waar jouw klanten blij van worden. Alle ontwerpaspecten die zorgen voor een perfecte gebruikerservaring en een goede conversie worden ingebouwd. Maar… een goede website bouwen draait niet alleen om klantvriendelijkheid.

Goed vindbaar in zoekmachines


De website moet ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines. In overleg zorgen we voor een responsive website, zodat je website – inclusief alle afbeeldingen – goed leesbaar is op een mobiel. We regelen een SSL-certificaat, zodat je website veilig is. Voegen paginatitels, keywords en metateksten toe. En spelen continu in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van de zoekmachine-algoritmen. Zodat je website altijd goed vindbaar is.

nu een succesvolle website

Projecten