Over ons

Studio Slof - UX designer - Machiel
Machiel van der GiessenUX Designer
Studio Slof - Creative Developer - Chris
Chris van den BergCreative developer
Studio Slof - Social media specialist - Indi
Indi VerheijenSocial media specialist
Studio Slof - Online marketeer - Hans
Hans ZoetemanOnline marketeer

studioslof


Voor een website of webshop die je wat oplevert


Studio Slof is een digitale studio, gevestigd in het logistieke hart van Nederland: het Brabantse Dongen. Vooralsnog bestaat ons bedrijf uit 4 gepassioneerde mensen, die er samen alles aan doen om het beste uit het internet te halen. Wat wij willen? Dat jouw klanten de best mogelijke ervaring hebben op jouw website. En dat jij daardoor het best mogelijke resultaat behaalt. Door design en code op een optimale manier te combineren, maken we dat waar.

Persoonlijk en duidelijk


We houden van een persoonlijke aanpak. We willen weten wat er echt leeft en speelt binnen jouw bedrijf. Want alleen zo komen we tot een website die perfect aansluit. Op jouw organisatie én op jouw klanten. Duidelijkheid vinden we heel vanzelfsprekend. Dus zetten we duidelijk op papier wat we gaan doen én zorgen we voor een heldere planning. Zo weet je precies wat je wanneer kunt verwachten.

Online succes


In 2016 startten we onder de naam MiMa Agency – Website In Maatwerk - met het aanbieden van digitale oplossingen voor onze klanten. In 2019 zijn we losgekoppeld en verder gegaan onder de naam Studio Slof. Hierdoor kunnen we klanten uit meer diverse branches helpen hun online succes te vergroten. Want dat is waar we goed in zijn. En daar worden we blij van!

maak kennis
@studioslof