Comprex Wijhe


UX Design, Development en Branding

bekijk live

Italiaanse design keukens in het Overijselse Wijhe


Keukenland Wijhe verkoopt allerlei soorten keukens: van landelijk tot modern of stoer. Maar ze verkopen ook de Italiaanse design keukens van het merk Comprex. Dat is zo’n klasse apart, dat er behoefte was aan een aparte website. Een stijlvolle website die kwaliteit en luxe uitstraalt. En daarnaast goed scoort in de zoekresultaten.
Een Comprex keuken staat voor Italiaans design en kwaliteit. Voor eindeloze keuzemogelijkheden. Dat zie je op de site ook terug. Net als de persoonlijke aandacht en het vakkundige advies dat klanten bij Keukenland Wijhe standaard krijgen.
Studio Slof - Portfolio - Comprex - Iphone

Een eigen stijl


Hoewel de Comprex keukens gewoon bij Keukenland Wijhe worden verkocht, is bewust gekozen voor een andere vormgeving. Voor een ontwerp en uitstraling die feilloos past bij deze luxe keukens.
Portdolio - Comprex Wijhe - Eigen stijlPortdolio - Comprex Wijhe - Eigen stijl
Comprex search
Nr. 1
Google search
Studio Slof - Comprex Wijhe - nummer 1 in Google

Een ruime collectie Italiaanse keukens verwerkt in één strakke view


Image
bekijk live
“Wij van Comprex Wijhe zijn zeer tevreden over de samenwerking met Studio Slof. Onze website Comprex Wijhe voldoet helemaal aan onze verwachtingen. De vooraf benoemde doelstellingen zijn behaald en de oplevering van onze website verliep vlot. We ervaren een prettige manier van communiceren en een vlotte terugkoppeling op vragen of aanpassingen. Kortom: Comprex Wijhe is zeer tevreden over de samenwerking met Studio Slof en kan Studio Slof van harte aanbevelen.”
Brigitte Baan

Keukenland Wijhe

Succesvol werken aan jouw digitale product?of mail naar
info@studioslof.nl