CTSN Group


UX Design, Development, Google Ads en Social media

bekijk live

Vacature landingspagina voor Schiphol beveiliging

Vacature landings
pagina voor Schiphol beveiliging


CTSN is onder andere actief in de beveiliging van luchthavens en moest zoveel mogelijk mensen werven voor één vacature. Aan ons de vraag dat te realiseren.
CTSN is een dochteronderneming van het internationale ICTS Europe: organisatiebreed wordt met eenzelfde template gewerkt. Desondanks kregen we qua ontwerp de vrije hand en hoefden we alleen rekening te houden met het logo. Het hoofddoel van deze opdracht: zorgen voor zoveel mogelijk conversie.
Studio Slof - Case - CTSN Group - Devices

Slimme landing met een neus voor conversie


We bouwden een slimme landingspagina voor CTNS, met informatie over de vacature en de organisatie. Natuurlijk koppelden we daar ook een compact, online sollicitatieformulier aan. Zo maakten we solliciteren wel heel gemakkelijk!

naar landingspagina

Gerichte targeting


Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen deze vacature zouden zien, stelden we een Google Ads campagne in. Daarnaast zetten we een social media campagne op, die volledig was afgestemd op een van tevoren bepaalde doelgroep. Zo hielden we bijvoorbeeld rekening met interesses. Ook de afstand tot Schiphol speelde een belangrijke rol. De vacature is alleen getoond aan mensen die binnen een straal van 60 kilometer vanaf Schiphol wonen: anders is de woon-werkafstand te groot.
Image
60 km

Target radius
van Schiphol
Image
25+

Onderzochte
zoekwoorden
Image

Directe sollicitatie


Voor een nóg hogere conversie is het belangrijk dat mensen makkelijk kunnen solliciteren. We maakten de drempel heel laag, door zo min mogelijk gegevens te vragen. Geïnteresseerden zijn dan eerder geneigd te reageren.

bekijk formulier
"Voor de organisatie moesten we snel schakelen. We zijn op een hele fijne manier geholpen. Goed contact onderling. Ze denken goed met je mee en kijken samen naar de mogelijkheden binnen het tijdsbestek. Geen verrassingen achteraf maar gewoon een duidelijke en heldere manier van communiceren en afspraken maken. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de samenwerking."
Manon Beentjes

CTSN Group

Succesvol werken aan jouw digitale product?of mail naar
info@studioslof.nl