Jeroen Buist Keukens


Branding, UX Design & Web Development

bekijk live

Over het project


Jeroen Buist was al jaren een begrip in Noordoost Nederland, als het ging om keukens repareren en renoveren. Maar toen hij besloot om voortaan nieuwe keukens te verkopen en plaatsen, werd het tijd voor een nieuwe identiteit. En een nieuwe naam: Jeroen Buist Keukens.
Door de ligging heeft Jeroen Buist Keukens te maken met een doelgroep die vaak uit een hogere leeftijdsklasse bestaat en die bovendien nuchter van aard is. Nuchtere klasse: dat is ook de uitstraling van de nieuwe website van Jeroen Buist Keukens.

Dark blue
#2B2E36
rgba(43,46,54,1)

Mustard yellow
#D9A867
rgba(217,168,103,1)

Earth green
#969E70
rgba(150,158,112,1)

Light gray
#CFD5D9
rgba(207,213,217,1)

Branding


In de nieuwe branding van Jeroen Buist Keukens staat hun nuchtere aard en persoonlijke aanpak centraal.  Natuurlijke kleuren zijn de kern van hun nieuwe identiteit: deze kleuren komen ook terug in hun nieuwe showroom.

Een nieuwe naam, een nieuw logo! Jeroen Buist Keukens maakt de overstap van keukens renoveren naar het volledig verzorgen van nieuwe keukens. Hiervoor hebben we een nieuw logo ontworpen, in de nieuwe kleurstellingen. In het logo is de nuchtere identiteit gemixt met een classy randje, dat staat voor de hoogwaardige keukens die ze leveren.

Studio Slof - Portfolio - Jeroen Buist Keukens - Branding
“Het maken van de website voor onze nieuwe keukenwinkel ging heel goed. Wij hebben de samenwerking met Machiel en Chris als erg prettig ervaren. Ze zijn beide echte vakmensen en komen met zinnige adviezen. Het hele proces is snel en soepel verlopen met als resultaat een website die we met trots aan de wereld zullen laten zien. Het is echt helemaal naar ons zin geworden en we hebben er alle vertrouwen in dat dit de klanten zal aantrekken waar wij ons op willen richten. We kunnen Studio Slof / Mooi in Maatwerk van harte aanbevelen!”
Patty Groenland

Jeroen Buist Keukens
Image
Image

Image

Persoonlijke aanpak, ook online


Jeroen en zijn vrouw Patty bemannen samen de winkel in Zuidlaren. Eerlijk en vakkundig advies en oprechte, persoonlijke aandacht: dat vinden ze belangrijk. Dat merk je als je ze ontmoet in hun winkel, maar ook online.
Net als Jeroen Buist Keukens kiest Studio Slof voor een persoonlijke aanpak.
Want alleen als wij écht weten waar een bedrijf voor staat, kunnen we een website bouwen die écht past. We gaan dus graag het gesprek aan. Dat doen we voordat we beginnen met het ontwerp, maar ook tussendoor. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en weten wij dat we nog steeds op het goede spoor zitten.

Succesvol werken aan jouw digitale product?of mail naar
info@studioslof.nl