Tekst2


UX Design & Web Development

bekijk live

Over het project


Freelance tekstschrijver Kristel Beerling van Tekst2 wilde een website laten bouwen die echt bij haar past. Helder, krachtig en professioneel. In het ontwerp hielden we hier rekening mee. Daarnaast is de website zo opgebouwd, dat deze zoveel mogelijk conversie genereert.
Tijdens het bouwen van de website plaatsten we niet alleen nieuwe teksten en webpagina’s, maar importeerden we ook veel blogs en portfolio-items vanuit de oude website. Zo bleef waardevolle content behouden en leidt deze ook in de toekomst tot extra vindbaarheid in de zoekmachines.

Webdesign


In het ontwerp verwerkten we de wensen en eisen van Tekst2: zowel qua functionaliteit als qua vormgeving. De website moest bovendien in lijn zijn met het al bestaande logo. Om te zorgen voor een duidelijk geheel, komt een van de kleuren uit het logo terug in de titels en headers.

bekijk tekst2
Studio Slof - Portfolio - Tekst2 -  Devices

Typografie en kleuren


Whitman

Voor de titels en headers gebruikten we Whitman. En speels font voor een speelse freelancer!
Muli

Voor de body tekst kozen we voor een makkelijk leesbaar en stijlvol font. Bij Tekst2 draait alles om teksten: logisch dus dat die optimaal tot hun recht moeten komen. Ook op de website.
Accentkleuren

#D04E77
Achtergronden

#EFF5F7

Persoonlijke touch

Image
“Je eigen website laten bouwen is best wel een dingetje: het is toch je visitekaartje. Studio Slof heeft me daar super bij geholpen. Na overleg kwamen ze met een mooi ontwerp, dat helemaal bij me past. Dat hebben ze gebouwd en gevuld met alle blogs en portfolioteksten van m’n oude site en met m’n nieuwe teksten en foto’s. Ze vertelden steeds helder waar ze mee bezig waren, zodat ik ook precies wist wanneer ik wat moest aanleveren. Fijn! Het resultaat mag er zijn: een professionele website, die duidelijk laat zien wat bedrijven kunnen verwachten. En ook m’n vindbaarheid is stukken verbeterd. Complimenten!”
Kristel Beerling

Tekst2

Succesvol werken aan jouw digitale product?of mail naar
info@studioslof.nl