Diensten

Social media


Studio Slof - Diensten - Website bouwn

Tools we use

Studio Slof - Diensten - Website bouwen - Aptana
Studio Slof - Diensten - Website bouwen - Worpress
Studio Slof - Diensten - Website bouwen - Worpress
Studio Slof - Diensten - Website bouwen - Worpress

Maak je online doelen waar

Online presence is in de huidige maatschappij bijna onmisbaar. Dit houdt in dat het belangrijk is dat je online goed gevonden wordt. Bedrijfspagina’s op social media helpen je daarbij! Een bedrijfspagina op sociale media is een van de beste manieren om klantrelaties op te bouwen én te onderhouden. Met een combinatie van reguliere updates en gerichte marketing kan social media een grote troef zijn voor elk bedrijf.

Wat doen we vooraf?

Voordat een social mediapagina opgezet kan worden wordt er een gedegen vooronderzoek gedaan. Hierin wordt gekeken naar de doelgroep, bedrijfsdoelen en verschillende opties en mogelijkheden. Dit vooronderzoek is een noodzakelijk onderdeel van elke nieuwe bedrijfspagina. Na dit vooronderzoek wordt samen met jou bepaald welke middelen het beste ingezet kunnen worden om jouw doelen te behalen. Weet je niet zo goed wat jouw doelen zijn? Geen probleem! We gaan altijd eerst met je in gesprek om samen uit te vogelen wat jouw wensen en doelen zijn. Als jouw wensen en doelen helder zijn en het vooronderzoek afgerond is komen we met een campagneplan voor elk kwartaal. Zo is vooraf duidelijk wat je kunt verwachten en zijn de behaalde resultaten meetbaar.

Het is zo ver!

Jouw bedrijfspagina op sociale media kan opgezet worden! Aan de hand van het campagne plan wordt content gepland die aansluit bij de doelen van het huidige kwartaal. De resultaten van de campagne worden elke maand geanalyseerd én met jou gedeeld. Op basis van deze resultaten kijken we naar optimalisatiemogelijkheden en voeren we aanpassingen door waar nodig. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en zorgen we voor maximaal resultaat. Klaar om jouw online presence een boost te geven?
regel mijn online presence

Projecten